Ο Όμιλος Εταιρειών Ταοusanis Development & Construction έχει ως κύριο αντικείμενο την κατασκευή και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και την ανάπτυξη και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας ξεκίνησαν το 1985, με τη μορφή ατομικής επιχείρησης. Το 1997 περιήλθε στη σημερινή νομική της μορφή η Ταουσάνης ΕΠΕ και το 2000 η Ταουσάνης ΑΤΕ.

Η προσήλωση στην ποιότητα κατασκευής, η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου και η άριστη σχέση κόστους-αποτελέσματος, αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της. Προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και άριστη υποστήριξη μετά την πώληση -χάρη στο οργανωμένο τμήμα after sales service-, παρέχει στο ευρύ πελατολόγιό της ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και πλήρη ικανοποίηση ακόμα και των πιο υψηλών απαιτήσεων.

Με εμπειρία 30 ετών στον κλάδο της κατασκευής και ανάπτυξης ακινήτων, ο όμιλος εταιρειών Ταοusanis Development & Construction εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, αξιοποίηση, ανακαίνιση και ανανέωση κτιριακών εγκαταστάσεων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, διαμερισμάτων και τουριστικών καταλυμάτων δημιουργώντας υπεραξίες, ολοκληρώνοντας την κατασκευή, βρίσκοντας τον χρήστη και φροντίζοντας να λειτουργήσει η ιδέα του έργου στο σύνολό της.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας, παρέχοντάς σας την απαιτούμενη βοήθεια και καθοδήγηση για την κατασκευή ή την ανακαίνιση των επαγγελματικών χώρων σας, καθώς και για κάθε κατασκευαστική ανάγκη που ενδεχομένως να προκύψει στις εγκαταστάσεις σας. Διατηρώντας πάντα την άριστη ποιότητα κατασκευής, η εταιρεία μας εξασφαλίζει στους πελάτες της πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης, ελκυστικές τιμές και τη δυνατότητα ταυτόχρονης επέμβασης σε διαφορετικά σημεία ανά την επικράτεια.

Χάρη στις συνδυαστικές γνώσεις μας σε θέματα retail στρατηγικής, συνολικής ταυτότητας, αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευής, είμαστε η μόνη εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε ανάγκη σε όλα τα στάδια, μέσα από τη δημιουργία εντυπωσιακών και εμπορικά επιτυχημένων χώρων.

Η Ταοusanis Development & Construction, με το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό και την πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων, βρίσκεται δίπλα σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις σας, υλοποιώντας το όραμά σας.